Welkom bij 'Kom in de Bedstee Sprookje' in Winterswijk

Welkom bij Kom in de Bedstee Sprookje! Vanaf 1 maart 2018 openen wij onze deuren van een heuse Sprookjes-Bedstee met 5 bedsteden voor 10 personen. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime bedsteden met ieder een eigen sprookjes beleving........met een beleving van onze 4 seizoenen erin verwerkt.
Prachtige sfeervolle bedsteden met een vleugje Winter, Zomer, Lente en de Herfst. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark….. Beneden ontdekt u de 5e bedstee….deze zal u betoveren! Een prachtig woud met een scala aan vlinders en bloemetjes. Een sprookjesachtig figuur dwaalt door de bossen op zoek naar…..
Beneden vindt u de badkamer met 2 douches en 2 wasbakken. Een luxe keuken met 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en een gezellig ingerichte woonkamer.

De 5e sprookjesbedstee hebben wij beneden gecreëerd zodat deze goed toegankelijk is voor de ouderen of rolstoelgebruikers onder ons. Laten we ook vooral ons stukje wellness niet vergeten! Bij de woning kunt u genieten van een hottub of whirlpool en een ruimte om te ontspannen, op en top vakantie! De kleintjes kunnen spelen op het veldje nabij, maar uiteraard zorgen wij voor speeltoestellen in de tuin.

"De Bedsteden krijgen een knipoog naar het verleden, maar zijn qua grootte helemaal van deze tijd!"

Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe sprookjesbedstee in Winterswijk! Met fleurige groet, Dianne Schutte

Onze andere vakantiewoning 'Kom in de Bedstee Woold' is 'Groepsaccommodatie van het jaar 2016' geworden!!!

Ontdek Winterswijk

Op enkele kilometers van het huisje is het centrum van Winterswijk, waar zich een scala aan mogelijkheden bevindt wat betreft grand-cafés en restaurants.

Wilt u in onze sprookjes bedstee overnachten? U kunt nu al boeken! Mocht u graag extra informatie willen, bel of vul het informatieformulier in.

Foto's + plattegrond

Aangezien wij momenteel druk zijn met de verbouwing, kunnen wij nog geen foto's laten zien.
Wel kunnen wij u al een indruk geven van de bijzondere omgeving. Zo kunt u prachtige wandelingen maken door het Vragenderveen of het Korenburgerveen.
Bekijk foto's omgeving + plattegrond vakantiehuis

Kom in de Bedstee Woold

Om u alvast een indruk te geven van de kwaliteit van onze nieuwe sprookjes bedstee, kunt u onze andere vakantiewoning met bedsteden in Winterswijk bekijken. De bedstedes zullen uiteraard in sprookjes sfeer worden ingericht, maar de kwaliteit / luxe van onze nieuwe vakantiewoning zal vergelijkbaar zijn met onze andere vakantiewoning.
Bekijk hier onze andere vakantiewoning

Bent u met een grotere groep?
Grotere groepen die graag in een bedstee willen slapen, kunnen gebruik maken van onze groepsaccommodatie in Bredevoort - Aalten. Hier vindt u onze andere groepsaccommodatie met 15 bedstedes voor 30 personen.
Bekijk website Kom in de Bedstee Aalten.

Ga naar boven