Welkom bij 'Kom in de Bedstee Sprookje' in Winterswijk

Welkom bij Kom in de Bedstee Sprookje met 5 bedsteden voor 10 volwassenen en 2 baby's. Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een heuse bedstee? Kom dan eens overnachten in onze ruime en luxe sprookjes bedstedes. Het familiehuis is zeer geschikt voor families met kinderen of groepen die komen voor de schitterende omgeving van Winterswijk.

Het vakantiehuis is geheel gerenoveerd (opening april 2018) en voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort. Het thema 'Sprookjes' is door het hele vakantiehuis verwerkt. Zo slaapt u beneden in een prachtig woud met een scala aan vlinders en bloemetjes. Een sprookjesachtig figuur dwaalt door de bossen op zoek naar…..

"De Bedsteden hebben een knipoog naar het verleden, maar zijn qua grootte helemaal van deze tijd!"

Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe sprookjesbedstee in Winterswijk! Namens Dianne Schutte

Kom in de Bedstee Sprookje

Bij de woning kunt u genieten van een hottub en een ruimte om te ontspannen, op en top vakantie! De kleintjes kunnen spelen in de tuin met schommels en trampoline. Ook is er een groter speelveld nabij het vakantiehuis waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen voetballen.

De wereld van Sprookjes

Overnacht in onze prachtige sfeervolle bedsteden met een vleugje Winter, Zomer, Lente en de Herfst. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark…..
Bekijk foto's van onze Sprookjes bedstee

Het Korenburgerveen

Kom in de Bedstee Sprookje is op enkele kilometers van het centrum van Winterswijk gelegen, waar zich een scala aan mogelijkheden bevindt wat betreft grand-cafés en restaurants. In de bosrijke omgeving van Winterswijk kunt u prachtig fietsen of wandelen. Vanaf het vakantiehuis loopt u zo het Korenburgerveen in.

Bent u met een grotere groep?
Grotere groepen die graag in een bedstee willen slapen, kunnen gebruik maken van onze groepsaccommodatie in Bredevoort - Aalten met 15 bedstedes voor 30 personen.
Bekijk website Kom in de Bedstee Aalten.

Kom de in de Bedstee Winterswijk - Woold
In Winterswijk - Woold vindt u ons 3e vakantiehuis met 6 bedstedes voor 12 personen.
Bekijk website Kom in de Bedstee Winterswijk - Woold.

bezoek ons op facebook

In Winterswijk - Meddo vindt u onze 4e vakantiewoning inclusief sauna met 2 bedsteden en een masterbedroom.

Bekijk website Kom in de Bedstee Uniek voor 4 tot 6 personen

Ga naar boven