Familiehuis 10 personen - 5 bedstedes Winterswijk.

Kom in de Bedstee Sprookje is een knus familiehuis met 5 bedstedes - slaapkamers voor 10 volwassenen en 2 baby's. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark….. U droomt weg in onze nieuwe sprookjes bedstedes.

De bedstedes (hedendaagse afmetingen) zijn voorzien van boxpsringmatrassen zodat u comfortabel slaapt. Elke bedstee is geschikt voor 2 personen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt omdat het nogal een handigheidje is om deze op te maken. Voor een goede nachtrust liggen er slaapmutsen voor u klaar. Elke bedstede heeft de mogelijkheid om een campingbedje te plaatsen.

De woonkamer

Alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf bij Kom in de Bedstee. De woonkamer is in sprookjes stijl ingericht met hoekbank, TV, eettafel met 10 stoelen en een open keuken. Vanuit de woonkamer komt u via een schuifdeur in de tuin met tuinmeubilair.

De keuken & badkamer

De luxe keuken is van alle gemakken voorzien zoals 5-pits gasfornuis, Senseo apparaat, koelkast, vriezer, oven en vaatwasser. Beneden vindt u ook de badkamer met 2 douches en 2 wasbakken. Voor de kleintjes onder ons is er een kinderbedje en kinderstoel aanwezig.

5 Sprookjes bedstedes

Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime bedsteden met ieder een eigen sprookjes beleving. Prachtige sfeervolle bedsteden met een vleugje Winter, Zomer, Lente en de Herfst. De 5e sprookjesbedstee hebben wij beneden gecreëerd zodat deze goed toegankelijk is voor de ouderen of rolstoelgebruikers onder ons.

Tuin & Speelveld

Voor de kinderen is er een tuin met schommels en trampoline. Ook is er een groter speelveld nabij het vakantiehuis waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen voetballen.

De hottub

Laten we ook vooral ons stukje wellness niet vergeten! Voor de echte liefhebber is er een houten hottub. Het warme water is zeer verfrissend en zorgt voor een ultieme ontspanning met uw familie- of vriendengroep.

Het Korenburgerveen

Het familiehuis is gelegen aan de rand van het Korenburgerveen, een hoogveengebied tussen Winterswijk & Vragender. Ervaar de bijzondere natuur van het Korenburgerveen via de wandelroutes of ga mee op een van de excursies in het meest kwetsbare deel, dat anders niet toegankelijk is.

Ga naar boven